De Nike Air Max Day 2019 “Have a Nike day” collectie

De Nike Air Max Day 2019 “Have a Nike day” collectie

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Het aftellen is begonnen tot Nike Air Max Day 2019. Nu deze dag steeds dichterbij komt lekt er ook meer uit over de nieuwe limited collectie. Inmiddels is het een traditie van Nike om een limited edition uit te geven van de meeste populaire Air Max modellen. Voor 2019 staat er een “Have a Nike day” collectie op de planning met daarin Air Max 1, 95 en 97.

Air Max Day, ooit begonnen als verjaardag van de Nike Air Max 1, maar inmiddels uitgegroeid tot een groot feest voor sneaker heads. De hele maand maart (de eerste release was ooit op 26 maart) staat in het teken van deze populaire sneakers. De limited collectie voor 2018 bestond uit een combinatie van de modellen Air Max 1 en 97. Bij deze release werd al gebruik gemaakt van “Have a Nike day” en dit is daarna blijven hangen.

Voor 2019 komt deze slogan dus terug en draait de hele collectie om “Have a Nike day”. Het is niet alleen een marketingterm, maar ook terug te vinden op de nieuwe modellen. De complete Air Max Day 2019 collectie heeft de zin ergens op de schoen staan.

Zien: de “Have a Nike day” Air Max collectie

Na een eerdere preview heeft instagrammer Pinoe77 een aantal foto’s vrijgegeven van de Air Max Day 2019 collectie. In de foto’s houdt hij de Nike Air Max 97 uitvoering vast, in verschillende blauwtinten en met de “Have a Nike day” slogan op de onderste wave.
De Air Max 1 is de meest cleane uitvoering, in babyblauw met witte zool en de slogan op de achterkant van de schoen. Een heel ander verhaal is de 95, uitgevoerd in zwart met paarse, roze en blauwe waves. Ook hier is op de slogan terug te vinden op de waves.

De “Have a Nike day” Air Max collectie wordt verwacht in maart 2019, als onderdeel van de Air Max Day events. De exacte releasedatum en de prijs zijn nog niet bekend. Het is wel een limited edition dus de prijs ligt naar verwachting hoger dan de standaard uitvoeringen. Bekijk hieronder alle gelekte foto’s en stay tuned voor meer nieuws over Air Max Day 2019.[/vc_column_text][vc_gallery type=”flickity_style” images=”242,243,244,245,246″ flickity_controls=”none” flickity_desktop_columns=”1″ flickity_small_desktop_columns=”1″ flickity_tablet_columns=”1″ flickity_box_shadow=”none” onclick=”link_no”][/vc_column][/vc_row]