Compleet overzicht van alle Nike Air Max Black Friday Deals

Alle Nike Air Max Black Friday Deals 2019

Nog een paar dagen wachten en dan is het weer Black Friday. Of nouja, wachten is ook niet nodig want veel winkels en webshops geven de hele week al flinke kortingen. Zo heeft Zalando elke dag andere kortingen, geeft Nike ook de hele week korting en heeft 43Einhalb Grey Thursday met daarop extra korting. We snappen dat je tussen alle kortingen het bos niet meer ziet, daarom vind je hieronder een compleet overzicht van alle Nike Air Max Black Friday Deals.

Nike Air Max Black Friday kortingen:

Nike.nl Black Friday 2019 deal:

Op Black Friday 2019 krijg je bij Nike tot 50% korting op geselecteerde artikelen en tot 30% extra korting op sale items. Bekijk alle artikelen en scoor die air max met black friday korting!

Shop direct

43Einhalb Black Friday 2019 deal:

In 2019 krijg je bij 43Einhalb tot 65% korting op de complete collectie tijdens Black Friday. Ook limited edition Air Max shop je met Black Friday korting bij 43Einhalb.

Ga naar 43Einhalb

JD Black Friday 2019 deal:

Op Black Friday en Cyber Monday 2019 krijg je bij JD tot 40% korting op de complete collectie. Laat je verrassen door korting op Air Max sneakers en de kleding collectie!

Bekijk korting

Zalando Black Friday 2019 deal:

Ook in 2019 ttelt Zalando af naar Black Friday, met cyberweek deals. Elke dag korting tot 70% op mode, schoenen en accessoires. Op Black Friday is deze korting geldig op alle producten. Houdt de website in de gaten voor Black Friday korting op je nieuwe paar Air Max.

Bekijk korting

Wat is Black Friday?

Black Friday is de vrijdag na thanksgiving. Een uit de VS overgewaaide traditie die de afgelopen jaren in Nederland ook steeds groter is geworden. Traditioneel stunten retailers op de vrijdag met hoge kortingen en zijn de maandag na het weekend de webwinkels aan de beurt.
In Nederland gebeurt het steeds vaker dat er in de week van Black Friday de hele week korting gegeven wordt, of dat de kortingen van vrijdag t/m maandag geldig zijn. Ook wachten webwinkels niet meer tot Cyber Monday.

De geschiedenis van Black Friday

Over de benaming van Black Friday zijn nog veel dingen onduidelijk. Er gaan geruchten dat retailers in de VS na Black Friday genoeg verkocht hadden om weer zwarte cijfers te schrijven. Een andere theorie doelt op de enorme toeloop van kopers naar winkels, vergelijkbaar met de zwarte zaterdag in de zomervakantie.

Wachten tot Black Friday of eerder shoppen?

Met een hele week korting is het lastig om te kiezen wanneer je een nieuwe paar Nikes koopt. Sneakers die vandaag met korting verkocht worden kunnen morgen in jouw maat uitverkocht zijn of minder korting hebben. Tegelijkertijd is de korting morgen misschien wel hoger.
Het moment van kopen is misschien nog wel het meest afhankelijk van hoe graag je een nieuw paar Air Max wil hebben. Wil je nog terug kunnen als de korting later hoger is? Let dan op de retourvoorwaarden, zo kun je bijvoorbeeld bij Zalando het te dure paar gratis retourneren.

3 handige tips voor shoppen op Black Friday

1. Meld je aan voor nieuwsbrieven
Meld je aan voor nieuwsbrieven van je favoriete winkels, of de nieuwsbrief van Airmaxday.nl! Op deze manier mis je nooit een Air Max Black Friday actie en ben je er altijd als eerste bij. Veel webwinkels sturen aankondigingen voorafgaand aan Black Friday, hierdoor weet je ruim op tijd wat je kunt verwachten.


2. Wacht niet te lang
In Nederland zie je steeds vaker dat er al kortingen gegeven worden in de aanloop naar Black Friday. Het kan daarom lastig zijn om te bepalen wanneer je de beste deal te pakken hebt. Toch is het beter om niet te lang te wachten, wil je een nieuw paar Air Max echt graag hebben sla dan direct toe! Voor je het weet is jouw maat uitverkocht en sta je met lege handen.
Mocht je later in de week toch een betere deal vinden, dan is het altijd een optie om de eerste bestelling terug te sturen.
3. Koop alleen wat je zonder korting zou kopen
Met korting oplopend tot 70% is de verleiding groot om Nikes te kopen die je normaal nooit zou kopen, je bespaart tenslotte veel geld toch? Wanneer deze sneakers vervolgens ongedragen in je kast belanden is de besparing helaas weg. Denk dus goed na of je de Air Max, of andere producten, in je winkelmandje ook echt gaat dragen.

Geld verdienen met je nieuwe Air Max op Black Friday

Geld verdienen door nieuwe Air Max te kopen op Black Friday, het klinkt wat raar maar het is goed mogelijk. Door op Black Friday sneakers te kopen tegen een aantrekkelijke prijs heb je de mogelijkheid om deze later voor meer geld te verkopen. Het is niet helemaal eerlijk naar andere Air Max fans, maar wel een manier om zelf met meer geld nog meer Nikes te kunnen kopen!

De beste zwarte Air Max voor Black Friday

Black Friday, zwarte cijfers, zwart zien van de mensen, zwart voor je ogen van de korting? Op een “zwarte” dag als vandaag mogen zwarte Air Max natuurlijk niet ontbreken! Heb je nog geen zwarte? Bekijk dan hieronder de beste zwarte Air Max voor jouw Black Friday look.

PS: Bekijk hier welke modellen je deze Black Friday echt moet kopen!

Air Max 90 Black

Koop bij Nike
Koop bij JD

Air Max 97 Black

Koop bij Nike
Koop bij JD

Air Max 95 Black

Koop bij Nike
Koop bij JD